MEUBELVERHUUR

Resendo meubelverhuur voor een sfeervol ingerichte woning die meer oplevert

Leegstaande woningen worden vaak kleiner ingeschat dan ze feitelijk zijn. Dit komt doordat potentiële kopers moeite hebben met het ‘inbeelden’ van de eigen meubels in een lege woning zonder beleving. Zij zien daardoor niet alle mogelijkheden die de woning biedt. Daarnaast wordt bij lege woningen veel meer op kleine onvolkomenheden gelet. 

Voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal kan ik de complete inrichting en styling van leegstaande- en modelwoningen verzorgen. Het resultaat is een geweldige eerste indruk met een aantrekkelijke woning, die verkoopklaar is en waarin een breed publiek aan potentiële kopers zich direct prettig voelt. Een goed gevoel is de basis voor een goede verkoop.

De investering van meubelverhuur wordt doorgaans ruimschoots terugverdiend door een snellere verkoop tegen een hogere verkoopprijs. 

Meubelverhuur voor verkoopmakelaars

Maak als verkoopmakelaar hét verschil ten opzichte van de concurrentie en behaal hogere verkoopresultaten door geen lege woningen te presenteren, maar sfeervol ingerichte woningen die direct in de smaak vallen bij een breed publiek. Een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare verkoopprijs is in het belang van zowel verkoper als makelaar. De investering is daarmee snel terugverdiend. Maak vrijblijvend een afspraak om interessante mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Tarieven

Bij meubelverhuur is het volgende inbegrepen:

inrichten woonkamer met echte meubels (geen karton)

inrichten van 1 of meer slaapkamers

styling met mooie woonaccessoires

enkele stroken vitrage/gordijnen

verlichting in woon- en slaapkamers

1 maand huur van meubels en accessoires (verlenging is mogelijk tegen een prijsvriendelijk tarief)

leeghalen woning na afloop opdracht