JACHTSTYLING

Resendo jachtstyling

Ik verzorg jachtstyling voor uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor voor fotoshoots, beurzen of andere evenementen. Wenst u een kleine of grote restyling van uw bootinterieur? Ook dan kunt u bij Resendo terecht. Vindt u het leuk om alles zelf te doen? In dat geval kan ik u voorzien van een adviesrapport met interieuradvies specifiek voor uw jacht. Daarmee kunt u zelf uw inkopen doen en aan de slag gaan in uw boot. Ik kan u echter ook volledig ontzorgen. Ik verzorg dan zowel de voorbereiding (stylingplan en inkoop van de accessoires) als de daadwerkelijke styling van uw boot. Uw boot is daarna weer helemaal fris, trendy en sfeervol. Klaar om u, en uw eventuele gasten, optimaal te laten genieten op het water!

Ik ben gecertificeerd styliste en ben bekend met het gebruik en de specifieke aandachtspunten van een boot.

Verkoopstyling voor jachten

Resendo verzorgt ook jachtverkoopstyling. Verkoopstyling is bij woningen al jaren succesvol en leidt tot hogere verkoopopbrengsten. Deze methode kan ook worden ingezet bij de verkoop van zeilboten en motorboten. Jachtverkoopstyling, ook wel bootverkoopstyling genoemd, is het professioneel verkoopklaar maken van uw boot. Door middel van optimale verkooppresentatie kan uw boot sneller en tegen de beste prijs worden verkocht.

Met Resendo jachtverkoopstyling wordt uw zeiljacht of motorjacht trendy en fris gestyled, waardoor:

uw jacht aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers;

u zich onderscheidt ten opzichte van andere te koop aangeboden jachten;

u uw jacht sneller kunt verkopen tegen een hogere verkoopopbrengst.

Potentiële kopers beslissen op basis van foto’s op verkoopsites vaak al binnen enkele seconden of zij geïnteresseerd zijn in uw boot. Een optimale presentatie van uw boot is daarom belangrijk. Dit belang wordt door booteigenaren en jachtmakelaars vaak onderschat. Veel potentiële kopers zijn namelijk niet in staat om door de persoonlijke sfeer in een boot heen te kijken en laten zich afleiden door accessoires of kleuren die hen niet aanspreken of door een muffe geur die in een boot aanwezig is. Hierdoor haken ze onnodig snel af en kijken ze niet meer serieus verder naar de mogelijkheden.

Bij professionele verkoopstyling wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan het aantal en de soort accessoires, aan de geur in de boot, aan het kleurgebruik en aan het depersonaliseren en neutraliseren van uw boot. Jachtverkoopstyling zorgt ervoor dat uw boot fris, neutraal en sfeervol oogt. Uw boot wordt aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijke doelgroep van potentiële kopers.

Het eindresultaat is een boot waar een potentiële koper zich direct prettig voelt. En een goed gevoel is de basis voor een goede verkoop! Uw investering zal zich ruimschoots terugverdienen door een hogere verkoopopbrengst.

Bent u jachtmakelaar?

Maak als jachtmakelaar hét verschil ten opzichte van de concurrentie. Positioneer uw jachtmakelaardij extra aantrekkelijk in de markt door het aanbieden van een extra dienst in de vorm van jachtverkoopstyling. Presenteer mooi gestylde jachten die direct in de smaak vallen bij een breed publiek. Een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare verkoopprijs is zowel in het belang van de jachtmakelaar als van de jachteigenaar. De relatief kleine investering is daarmee snel terugverdiend.
Treft u een potentiële klant die wél geïnteresseerd is in een bepaald jacht, maar die niet helemaal gelukkig is met het interieur? Wijs uw klant dan op de mogelijkheid van een Resendo restyling en bied de klant hiervoor bijvoorbeeld een interessante korting aan. Ook kan ik boten stylen en tot in de puntjes in orde maken voor een open dag, beurs of ander evenement. Maak vrijblijvend een afspraak om interessante mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Tarieven

(tarieven exclusief 21% btw)

Restyling jacht volledig ontzorgd – prijs op aanvraag
Stylingadvies zelf restylen jacht –  € 149,- (adviesrapportage)

Jachtstyling voor evenementen, fotoshoots, etc. –  prijs op aanvraag

Jachtverkoopstyling – prijsindicatie: 
* jachten t/m 11 meter l.o.a. vanaf € 349,-  
* jachten 11 t/m 15 meter l.o.a. vanaf € 449,-
* jachten > 15 meter l.o.a. prijs op aanvraag
De prijs is mede afhankelijk van de staat en samenstelling van het aanwezige bootinterieur en eventuele specifieke wensen. U wordt volledig ontzorgd. Accessoires zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanvullende diensten:
Begeleiden bezichtigingen op jacht – prijs op aanvraag 
Schoonmaken jachtinterieur voorafgaand aan styling – prijs op aanvraag (enkel mogelijk in combinatie met jacht(verkoop)styling)