OVER ONS

Over Resendo

Resendo biedt professionele diensten op het gebied van vastgoed en interieur. De eerste twee letters van Resendo refereren naar mijn voornaam, Renate;  de letters ‘sendo’, zijn afgeleid van de Latijnse woorden ‘sentire domi’, wat staat voor het ‘thuisgevoel’, je ergens ‘thuis voelen’. 

Of het nu gaat om klanten die hun droomhuis kopen of om een succesvolle verkoop na verkoopstyling, in alle gevallen is het einddoel dat de juiste match tot stand komt en dat iemand zich in de woning of boot heerlijk thuis gaat voelen. Ik probeer voor mijn klanten met zo laag mogelijke kosten zo groot mogelijke resultaten te bereiken en op de weg daarnaartoe de klant maximaal te ontzorgen.

een tikje anders en een vleugje meer

Ik hou van puur en echt. Ik ben zelf heel gewoon en betrouwbaar. Ook in de avonden en weekenden ben ik bereikbaar. Waar nodig zet ik voor mijn klanten een extra tandje bij. Bij styling werk ik graag met rustige, natuurlijke tinten en materialen. Duurzaamheid vind ik belangrijk. Wel op een realistische manier, door hier stap voor stap aan te werken. Ik hecht veel waarde aan een warm en prettig contact met mijn klanten en aan duurzame klantrelaties. 

Mijn missie is pas echt geslaagd als mijn klanten een zorgeloze weg hebben ervaren naar een eindresultaat waar ze oprecht blij van worden.

Over Renate

Ik ben een spontane, eerlijke vrouw met gevoel voor detail. Na jaren werken bij de overheid ontstond de behoefte om ook iets anders te doen. Iets waarmee ik mensen oprecht blij zou kunnen maken en waarvan ik ook zelf blij zou worden. 

Als gepassioneerd liefhebber van alles wat met woningen en interieur te maken heeft, besloot ik mijn gevoel te volgen. Ik heb daarna een aantal jaren gestudeerd en verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van vastgoed en interieur. Ik heb onder andere mijn diploma voor makelaar Wonen (K-RMT) behaald.
De kennis en ervaring die ik bij de overheid heb opgedaan op het gebied van bouwkunde, regelgeving, woninginspecties en mijn nauwkeurige manier van werken als kwaliteitsadviseur komt goed van pas in mijn werk als aankoopmakelaar, waarbij inspectie, onderzoek, juridische controle en nauwkeurigheid juist van wezenlijk belang zijn.

Ik woon met mijn gezin in het buitengebied van Bergen op Zoom. Ik hou van de natuur en van wandelen, varen, films kijken, romans lezen, groendecoraties maken en van lekker eten. Ik word ook heel blij van een goede biologische rode wijn (vooral met iets lekkers erbij).

Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en u te informeren over de mogelijkheden voor samenwerking.

Tot snel?

Certificering

Ik ben gediplomeerd Kandidaat Makelaar Wonen en geregistreerd onder registratienummer K933556954 in het K-RMT makelaarsregister van VastgoedCert. Ik ben tevens gecertificeerd vastgoedstyliste, opgeleid door House of KIKI (onder andere bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’) en aangesloten bij het House of KIKI-netwerk van vastgoedstylisten.