VASTGOEDSTYLING

Haal optimaal rendement uit de verkoop van uw woning met vastgoedstyling

Vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, is het professioneel verkoopklaar maken van een woning. Dit omvat meer dan een kussentje op de bank leggen of een bloemetje op tafel zetten. Bij professionele Resendo vastgoedstyling wordt onder meer nadrukkelijk aandacht besteed aan het aantal en de soort meubels en accessoires, aan het kleurgebruik, aan het depersonaliseren en het neutraliseren van de woning en aan de specifieke zichtlijnen en focuspunten van betreffende woning.

Waarom vastgoedstyling?

Potentiële kopers beslissen op basis van woningfoto’s op Funda al binnen enkele seconden of zij geïnteresseerd zijn in een woning. Een optimale woningpresentatie is daarom van groot belang. Dit belang wordt vaak onderschat door woningeigenaren en makelaars. Veel potentiële kopers zijn niet in staat om door de persoonlijke sfeer in een woning heen te kijken, waardoor zij ook niet alle mogelijkheden van de woning zien.
Professionele vastgoedstyling zorgt ervoor het verkoopklaar maken van de woning en de pluspunten van een woning goed extra benadrukken zodat de woning geschikt en aantrekkelijk wordt gemaakt voor een zo breed mogelijke doelgroep van potentiële kopers.

Resultaat

Uit onderzoek is gebleken dat woningen die verkoopklaar zijn gemaakt door een vastgoedstylist aantoonbaar sneller worden verkocht tegen hogere verkoopprijzen. Ook in de huidige woningmarkt, waarin huizen relatief snel worden verkocht, is vastgoedstyling nog steeds een must als u een woning tegen de best mogelijke prijs wilt verkopen.

Mijn werkwijze

  • Op afspraak kom ik bij u langs voor een kennismaking en een vrijblijvend intakegesprek en ronde door uw woning (ook mogelijk in avond of weekend).
  • Kort daarna ontvangt u al per mail een offerte met daarin mijn aanbod tot dienstverlening, de gemaakte afspraken en een opgave van de kosten en voorwaarden.
  • Als u daarbij een goed gevoel heeft en akkoord geeft op de offerte, dan wordt in overleg met u zo snel mogelijk de stylingdag gepland. U ontvangt een aanbetalingsfactuur van 30% van het totaalbedrag. Na afronding van de stylingopdracht ontvangt u de eindfactuur voor de resterende 70%.
  • Na ontvangst van de aanbetaling ga ik direct aan de slag met de voorbereidingen.
  • Ik ga op de geplande stylingdag met een hands-on aanpak zelf aan de slag in uw woning en maak deze in 1 dag volledig verkoopklaar (u hoeft hiervoor niet de hele dag thuis te blijven). Bij de styling zal ik grotendeels gebruik maken van de al in de woning aanwezige meubels en accessoires, aangevuld met een op uw woning afgestemd accessoirepakket dat ik meebreng.
  • De woning is daarna volledig klaar voor het maken van prachtige verkoopfoto’s, voor bezichtigingen en vooral voor het realiseren van een geweldige eerste indruk!

Het eindresultaat is een woning waar een potentiële koper zich direct prettig voelt.
Een goed gevoel is de basis voor een goede verkoop! Uw investering zal zich doorgaans ruimschoots terugverdienen door een hogere verkoopopbrengst.

Meubelverhuur

Voor leegstaande woningen of bij gedateerd meubilair biedt Resendo een mooie oplossing door middel van meubelverhuur. Bij deze meubelverhuur wordt de woning tevens voorzien van diverse accessoires om een mooie sfeer te creëren.   Lees meer

Overige diensten

Naast vastgoedstyling en meubelverhuur kan ik een verkoopbrochure voor de woning schrijven, voorafgaand aan een open dag de finishing touch in de woning verzorgen en/of als gastvrouw optreden tijdens de open dag. Indien u gebruik maakt van Resendo Vastgoedstyling of Meubelverhuur kan ik op aanvraag, in het belang van de verkoop, tevens een aantal aanvullende werkzaamheden (laten) verzorgen, zoals het schilderen van muren of de tuin van een opfrisbeurt voorzien.

Voor wie is vastgoedstyling geschikt?

  • Particulieren die hun woning willen verkopen
  • Particulieren die hun woning al langer te koop hebben staan en die nieuwe foto’s willen maken en/of hun woning meer geschikt willen maken voor de verkoop
  • Makelaars, hypotheekverstrekkers en andere zakelijke klanten

Meer informatie of direct een afspraak plannen voor een vrijblijvend intakegesprek?

Vastgoedstyling voor verkoopmakelaars

Maak als verkoopmakelaar hét verschil ten opzichte van de concurrentie. Positioneer uw makelaardij extra aantrekkelijk in de markt door het aanbieden van Resendo vastgoedstyling (of korting hierop) en presenteer optimaal gestylde woningen die direct in de smaak vallen bij een breed publiek. Een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare verkoopprijs is zowel in uw belang als in het belang van de eigenaar. De relatief kleine investering is daarmee snel terugverdiend.
Maak vrijblijvend een afspraak om interessante mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Werkgebied Resendo vastgoedstyling (verkoopstyling):

West-Brabant:
Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Nispen, Woensdrecht, Ossendrecht, Hoogerheide, Huijbergen, Putte, Steenbergen, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord, Kruisland, De Heen en Welberg.

Zeeland:
Tholen, Anna Jacobapolder, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Sint-Philipsland en Stavenisse.

Overig: 
In overleg kan ik ook diensten aanbieden buiten bovengenoemde steden en dorpen.