VAKANTIEHUISSTYLING

Styling van uw vakantiewoning voor meer vakantiebeleving en hogere huuropbrengst

Naast verkoopstyling kunt u bij Resendo ook terecht voor het laten inrichten en stylen van uw recreatiewoning. Ik kan dit onder meer verzorgen in Zeeland, Goeree Overflakkee, West-Brabant en België (omgeving Essen).

Met Resendo vakantiehuisstyling wordt uw recreatiewoning trendy, fris en sfeervol gestyled, waardoor:

uw vakantiewoning aantrekkelijker wordt voor potentiële huurders;

in uw vakantiewoning een fijnere vakantiebeleving wordt ervaren;

u meer huuropbrengst kunt realiseren door de huurprijs iets te verhogen en/of door een hogere bezettingsgraad. 

Visie en stijl

Ik hou bij de styling nadrukkelijk rekening met het soort en de mate van gebruik van de vakantiewoning. Wordt de woning alleen door uzelf gebruikt of is deze ook bestemd voor de verhuur? Hoe frequent komt er iemand in uw vakantiewoning? Op welke doelgroep richt u zich?
Daarnaast is het budget bepalend. Ik kan zowel low-budgetstyling verzorgen als styling met kwalitatief hoogwaardige materialen. Ik kan u voorzien van een interieuradvies op maat waarmee u zelf aan de slag gaat of ik kan u volledig ontzorgen en u alles uit handen nemen.

Ik ben van mening dat de styling van een vakantiewoning moet passen bij de buitenomgeving. Het gaat om een stukje beleving. Het gevoel van ‘echt even weg zijn en genieten’. Een vakantiewoning aan zee zal ik dan ook anders stylen dan een vakantiewoning in een bosrijke omgeving. Ik zorg ervoor dat een vakantiewoning aantrekkelijk wordt voor een brede doelgroep. Mijn stijl kenmerkt zich daarnaast door veelvuldig gebruik van rustige en natuurlijke tinten en natuurlijke materialen. 

Mijn werkwijze

  • Op afspraak kom ik naar uw vakantiewoning voor een kennismaking en een vrijblijvend intakegesprek (ook mogelijk in het weekend). Ik bekijk de woning, inventariseer uw wensen en het budget dat u aan de styling wenst te besteden en geef toelichting op mijn dienstverlening. Ik kan u volledig ontzorgen en u echt alles uit handen nemen of ik kan u voor de styling voorzien van een adviesrapportage op maat waarmee u zelf aan de slag gaat. Aan u de keuze.
  • U ontvangt per mail een offerte met daarin uw wensen, de gemaakte afspraken en een aanbod tot dienstverlening met opgave van de kosten en voorwaarden.
  • Als u daarbij een goed gevoel heeft en akkoord geeft op de offerte, dan ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 50% van het totaalbedrag. De overige 50% wordt gefactureerd na afronding van het stylingproject.
  • Na ontvangst van de aanbetaling gaat het stylingproject van start. Ik ga aan de slag met het stylingplan en afhankelijk van de opdracht met de inkopen en het inrichten en/of stylen van uw vakantiehuis.
  • Uw investering verdient zich direct of indirect terug door meer huuropbrengsten en/of een nog fijnere vakantiebeleving!