ONZE DIENSTEN

Met Resendo verzorg ik deskundige begeleiding en ondersteuning bij de aankoop van (bestaande) woningen in Bergen op Zoom, Roosendaal en omgeving. Ik behartig daarbij 100% de belangen van de koper. Dit bespaart veel tijd en zorgen voor de koper, verkleind de risico’s en vergroot de kans op succes. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in diverse vormen van styling. Ik verzorg onder andere verkoopstyling voor woningen en boten en styling van recreatiewoningen. Hieronder kunt u meer lezen over deze diensten.

Heeft u interesse in een dienst die hier niet wordt genoemd, bijvoorbeeld advies over woonfraudepreventie, het uitvoeren van gebruiksinspecties in huurwoningen, verhuurstyling, een personal shopping opdracht voor uw interieur, seizoenstyling of styling van een terras, tuinhuis, studentenkamer, et cetera? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

AANKOOPMAKELAAR

Professionele aankoopbegeleiding bij het zoeken en kopen van uw droomwoning

Als gecertificeerd aankoopmakelaar help ik bij het zoeken naar uw ideale woning en geef ik professionele begeleiding gedurende het gehele aankooptraject: van bezichtigingen en onderhandelingen tot aan het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris. Met een aankoopmakelaar worden uw kansen vergroot en uw risico’s verkleind. U betaalt alleen courtage als u daadwerkelijk een woning heeft gekocht.

VASTGOEDSTYLING

Met optimale verkooppresentatie uw woning snel verkopen tegen de hoogste prijs

Met mijn verkoopstyling wordt uw woning professioneel en optimaal voorbereid op de verkoop, zodat deze voor de best mogelijke prijs kan worden verkocht. Alles wordt zorgvuldig voorbereid en op de stylingdag wordt uw woning middels een hands-on aanpak in 1 dag volledig verkoopklaar gemaakt. U wordt hierbij volledig ontzorgd. Bij lege woningen of gedateerd meubilair biedt Resendo ook meubelverhuur aan. De relatief lage kosten worden ruimschoots terugverdiend door een hogere verkoopopbrengst.

VAKANTIEHUISSTYLING

Styling van uw vakantiewoning voor meer vakantiebeleving en hogere huuropbrengst

Een sfeervol en eigentijds gestylde vakantiewoning, die past bij de omgeving, zal leiden tot een fijnere vakantiebeleving en betere verhuurresultaten. Wilt u uw vakantiewoning laten restylen of (gedeeltelijk) opnieuw laten inrichten? Ik kan u volledig ontzorgen en u alles uit handen nemen of kan u voorzien van een stylingadvies waarmee u zelf aan de slag gaat. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

JACHTSTYLING

Styling van uw jacht voor een trendy jachtinterieur of een snellere verkoop tegen de hoogste prijs

Niet (meer) tevreden met het interieur van uw jacht? Laat uw jacht restylen, zodat deze weer helemaal fris en trendy is. Uw jacht verkopen? Met verkoopstyling zorg ik ervoor dat uw jacht optimaal klaar is voor de verkoop, zodat deze sneller en tegen de beste prijs kan worden verkocht. De relatief kleine investering is daarmee al snel terugverdiend. Ook kunt u bij Resendo terecht voor andere vormen van jachtstyling, bijvoorbeeld voor beurzen of fotoshoots.